Wojo24

Over Wojo24

Over Wojo24

Wojo24 is opgericht om de tweedehandsmarkt in Suriname opnieuw uit te vinden. Geïnspireerd door platformen als Markplaats en Gumtree, markplaatsen van respectievelijk Nederland en Engeland, is het doel van de oprichter van Wojo24 altijd geweest om meer te delen en minder te verspillen. Op Wojo24 is voor iedereen wat te vinden. Alles kan geadverteerd worden van elektronica tot auto’s en van dagelijkse producten tot kunst. Via Wojo24 krijgen spullen een tweede, derde en soms zelfs een vierde leven. Wojo24 verbindt kopers en verkopers aan elkaar. Zo dragen de gebruikers van Wojo24 aan een wereld waar in er meer wordt gedeeld en minder wordt verspild.

Our vision & mission

Op Wojo24 brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Van goede deals waardoor je geld in je zak houdt, tot het vinden van die ene speciale koper voor jouw uniek product. Op Wojo24 kan het allemaal.

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het vinden van een goede deal makkelijk, eenvoudig en plezierig is zodat wij een cultuur kunnen creëren waarin mensen meer delen en minder verspillen. Wij zijn vastberaden de tweedehandsmarkt in Suriname opnieuw uit te vinden. Wij geloven dat het goed is voor de samenleving, het bedrijfsleven en voor de wereld.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.