Over Wojo24

Home Over ons

Over Wojo24

Wojo24 is  de online marktplaats van Suriname voor het kopen en verkopen van tweedehands en nieuwe spullen

Over ons

Wojo24 is de online marktplaats van Suriname voor het kopen en verkopen van tweedehands en nieuwe spullen

Op Wojo24 brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Van goede deals waardoor je geld in je zak houdt, tot het vinden van die ene speciale koper voor jouw uniek product. Op Wojo24 kan het allemaal.

Waarom Wojo24

Wojo24 is de beste advertentie platform van Suriname met een unieke zoekmachine en filter opties. Hierdoor vind je in een ogenblik waar jij naar opzoek bent.

Wij helpen je verder

Hoe Wojo24 werkt
de beste zoekervaring

Vind alles waar u opzoek naar bent
Door de krachtige zoekmachine van Wojo24 vindt u in een mum van tijd jouw advertentie.
Vind advertenties bij jou in de buurt
Door google maps integratie kan je zoeken naar advertenties in jouw buurt/specifieke buurt
Ondek de beste advertenties
Op Wojo24 vind je de beste advertenties die je nergens anders zult vinden.

Ons verhaal

Een wereld waar in er meer wordt gedeeld en minder verspild

Wojo24 is opgericht om de tweedehandsmarkt in Suriname opnieuw uit te vinden. Geïnspireerd door platformen als Markplaats en Gumtree, markplaatsen van respectievelijk Nederland en Engeland, is het doel van de oprichter van Wojo24 altijd geweest om meer te delen en minder te verspillen. Op Wojo24 is voor iedereen wat te vinden. Alles kan geadverteerd worden van elektronica tot auto’s en van dagelijkse producten tot kunst. Via Wojo24 krijgen spullen een tweede, derde en soms zelfs een vierde leven. Wojo24 verbindt kopers en verkopers aan elkaar. Zo dragen de gebruikers van Wojo24 aan een wereld waar in er meer wordt gedeeld en minder wordt verspild.
Play Video

Our mission & vision

Op Wojo24 brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Van goede deals waardoor je geld in je zak houdt, tot het vinden van die ene speciale koper voor jouw uniek product. Op Wojo24 kan het allemaal.

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het vinden van een goede deal makkelijk, eenvoudig en plezierig is zodat wij een cultuur kunnen creëren waarin mensen meer delen en minder verspillen. Wij zijn vastberaden de tweedehandsmarkt in Suriname opnieuw uit te vinden. Wij geloven dat het goed is voor de samenleving, het bedrijfsleven en voor de wereld.

Schrijf je in voor de laaste nieuwtjes en update

Hessenbergweg 81101 BT Amsterdam
Volg ons op social media
Copyright © 2024 Wojo24. Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden | Privacybeleid